Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Allerzielen

02-11-2017 @ 19:00 - 20:30

In verschillende plaatsen wordt tegenwoordig een Allerzielen bijeenkomst gehouden.  In 2016 is dit in Harkstede voor de eerste keer gebeurd. Helaas waren toen de weersomstandigheden bijzonder slecht. Gelukkig waren er positieve reacties. Er wordt daarom dit jaar weer een Allerzielen bijeenkomst gehouden.

Organisatoren zijn de Vereniging Dorpsbelangen Harkstede, Begrafenis en crematie vereniging Harkstede- Scharmer, de Protestantse gemeente Scharmer-Harkstede en de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt.

Gekozen is voor een eenvoudige opzet. Locatie de begraafplaats bij de monumentale kerk. Vanaf de weg wordt een lichtroute aangelegd. De lichtroute wordt gevormd met vuurkorven, lichtslangen en een reeks glazen potjes met daarin waxinelichtjes.
Men kan luisteren naar een koor,  een gedicht dat wordt voorgelezen of even stil zijn. Bezoekers kunnen een naam en/of een tekst op een kaartje schrijven en ophangen. Er is gelegenheid even te praten en een kopje koffie te drinken.

Iedereen uit Harkstede, Scharmer en omstreken, die stil wil staan bij het verlies van een dierbare en belangstellenden zijn welkom op donderdag 2 november tussen 19.00 en 20.30 uur bij de begraafplaats bij de monumentale kerk op de Hoofdweg in Harkstede.

Gegevens

Datum:
02-11-2017
Tijd:
19:00 - 20:30