Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopavond Vrijwilligerstrefpunt INHarkstede

17-07-2018 om20:00 - 21:00

Inloopavond Vrijwilligerstrefpunt INHarkstede

Op dinsdag 17 juli organiseert het Vrijwilligerstrefpunt INHarkstede een inloopbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is. Locatie: Cosis (voorheen Novo) Ons Hertenkamp van 20.00-21.00 uur. Het vrijwilligerstrefpunt INHarkstede is -als website- de centrale plaats waar vrijwilligersorganisaties in Harkstede en omgeving zich kunnen presenteren, hun vraag naar vrijwilligers en hun activiteitenagenda kunnen laten zien.

Vrijwilligers maken een dorp levend. Zij zorgen er voor dat er kan worden gesport, organiseren activiteiten voor jong en oud. Er is altijd vraag naar vrijwilligers, van een helpend hand tot bestuurlijke activiteit Om de vele voorzieningen en activiteiten voor jong en oud te kunnen blijven aanbieden is continue inzet van vrijwilligers nodig. Aanmelden als vrijwilliger kan via de website INHarkstede.nl

Tijdens de inloop bijeenkomst wordt de website gedemonstreerd en o.a. diverse versies getoond van de slideshow die medio september op een beeldscherm bij de plaatselijke Coop te zien zal zijn. Bezoekers worden uitgenodigd hierover hun mening te geven. Via dit beeldscherm zullen bezoekers worden geïnformeerd over verenigingsnieuws en de lokale activiteitenagenda’s.
Iedereen is van harte welkom. En de koffie staat natuurlijk klaar.

Contact opnemen kan via info@inharkstede.nl

Gegevens

Datum:
17-07-2018
Tijd:
20:00 - 21:00