Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kindervakantieweek

27-08-2018 - 31-08-2018

 

 

De inschrijving is gesloten.

 

Huttenbouwen

Het thema van de kindervakantieweek dit jaar is Camping Zomerzon. Vanaf maandag 27 augustus tot en met donderdag 30 augustus kunnen alle kinderen vanaf 6 jaar (ook de kinderen die na de zomervakantie naar groep 3 gaan) op het terrein van Voetbalvereniging Harkstede terecht voor het bouwen van een houten campingdorp. We hebben ervoor gekozen dit jaar het huttenbouwen een dag langer te doen zodat de kinderen ook echt de tijd krijgen om in de hutten te spelen.

Naast het huttenbouwen, wat een 4-daags programma is waarbij je je in 1x voor alle 4 de dagen opgeeft, hebben we ook weer een superleuk extern programma.

Extern programma

De kleuters vanaf 3 jaar kunnen op woensdag terecht bij de kinderboerderij van Cosis, voorheen Novo voor een leuke middag.

Op donderdagmiddag zijn zowel de kleuters als kinderen tot en met 12 jaar welkom bij Skippy, opgave en betaling hiervoor kan rechtstreeks bij Kaka via stagecoordinator@kinderopvangkaka.nl

Het paardrijden is traditiegetrouw weer op de vrijdag vanaf 10:00 uur bij de Rigoletto manege en is voor kinderen vanaf 3 jaar. Na opgave worden de kinderen ingedeeld in leeftijdsgroepen.

De Breakout activiteiten vinden dit jaar voor het eerst op de vrijdag plaats. In de ochtend bestaat het programma uit banaanvaren en klimmen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de kinderen beschikken over zwemdiploma A en B en daarnaast minimaal 1 meter 20 zijn. Voor het klimmen hebben we ook een aantal vrijwillige ouders nodig die mee willen klimmen om dit goed te kunnen begeleiden. Het middagprogramma bestaat uit de combinatie banaanvaren en waterskiën. Ook hier zijn de zwemdiploma’s verplicht. Voor zowel de ochtend als de middag geldt een maximum aantal van 40 kinderen (in totaal over de hele dag dus 80 kinderen)

Na het grote succes van vorig jaar zijn de 2  Pluktuinactiviteiten ook terug. Hiervoor geldt een maximum aantal deelnemers van 8 personen.

Opgave

Net als voorgaande jaren geldt dat je alleen mee kunt doen als je je van te voren hebt opgegeven en als je ouders/verzorgers/grootouders ook mee kunt helpen tijdens 1 van de activiteiten. Met iedereen samen wordt het namelijk een groot succes!

Wij hopen weer veel kinderen te begroeten in de laatste week van de zomervakantie.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn mail dan naar: kindervakantieweek@dorpsbelangenharkstede.nl

Zonnige groet,
Organistatie Kindervakantieweek
Amanda Kuiper
Niki Kroes
Marieken van Nispen
Saskia Brons
Willem Holthuis

 

 

.

Gegevens

Begin:
27-08-2018
Einde:
31-08-2018