Jouw hulp is goud waard!

Dorpsbelangen Harkstede draait op vrijwilligers. Dit doen we al meer dan 40 jaar! En met veel plezier!

Zo organiseren wij of helpen mee aan allerlei projecten in en rond Harkstede; De sinterklaasoptocht, ontwikkeling van het dorsphart, de speeltuin bij Cosis, het oud papier, de avond4daagse, de landelijke schoonmaakacties, de kinder vakantie weken en ga zo maar door…

Dit doen we geheel vrijwillig en met super leuke mensen.

Maar zonder deze mensen kunnen wij niet bestaan en helaas zien we dat het steeds moeilijker wordt om mensen te vinden.

Uiteraard willen wij graag doorgaan met Dorpsbelangen maar het clubje mensen dat zich kan inzetten wordt elk jaar kleiner, en dus krijgen de mensen die er zijn steeds meer werk.

We kennen allemaal het gezegde, Vele handen maken licht werk!

Dus vandaar onze oproep! Wij zoeken vrijwilligers die af en toe kunnen helpen met het organiseren of ondersteunen van onze activiteiten.

Denk je nu, ja daar heb ik helemaal geen tijd voor? Met slechts een paar uur van je tijd in de maand zouden we al geholpen zijn. En hoe meer mensen zich aanmelden, hoe meer wij elkaar kunnen helpen!

Wat kan ik dan doen? Nou bijvoorbeeld; oud papier lopen, verkeersbegeleiden, meedraaien bij een activiteit, meehelpen in de organisatie van een activiteit of gewoon af en toe wanneer je kan meedraaien bij 1 van deze activiteiten.

Wil je meer doen? Dat kan zeker! We zijn namelijk ook dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter en penningmeester.

Okay! Ik ben overtuigd! Super! Meld je aan via onderstaande knop en wij nemen contact met je op.