Snertkookwedstrijd Kerstfair 2017


Wie kookt de lekkerste Snert van Harkstede?

Tijdens de Kerst Fair 2016 is met de Snertkookwedstrijd een nieuwe traditie geboren. Op zaterdag 16 december is het weer zover en kunnen hobby koks de strijd met elkaar aangaan om de heerlijkste Snert van Harkstede te presenteren. Word jij ook altijd geprezen om jouw fantastische Snert? Dan moet je zeker meedoen. Er is plaats voor 10 kandidaten. We maken geen voorselectie. De eerste 10 aanmeldingen zijn verzekerd van een plaats. We hebben een vakkundige jury onder voorzitterschap van chef-kok Willie Evertse, ook het publiek kan proeven en stemmen.
De proeverij en beoordeling zijn van 17.00-18.00 uur en worden gepresenteerd door ons lokale entertainers-duo Jan & Hendrik. De hoofdprijs? Naast eeuwige roem zijn er vanzelfsprekend mooie culinaire prijzen te winnen.

Wat te doen als je meedoet?
– Jouw tegoedbon voor gratis boodschappen bij de COOP a 15 euro + een zak erwten ophalen op donderdag 7 december tussen 18.30-21.00 uur aan de Laan der Kruisheren 31.
– Op 16 december om 16.45 uur je thuis gemaakte pan Snert meenemen naar het Horecaplein op de Kerstmarkt (parkeerplaats Appelhof Kloostersingel ). Daar hebben we warmhoud voorzieningen en staan jury en publiek voor je klaar.

Aanmelding gesloten